MISSIE


Magneti Marelli Aftermarket is in 1985 opgericht als een commerciële dienst van de Holding Magneti Marelli en kreeg als opdracht om originele onderdelen voor constructeurs op de wisselstukkenmarkt te brengen.
 
De onderneming positioneert zich op de internationale wisselstukkenmarkt als leverancier van IAM-wisselstukken ('independent aftermarket', onafhankelijke vervangingsmarkt).
 
Als specialist in het leveren van wisselstukken voor verschillende merken, heeft Magneti Marelli Aftermarket een porfolio van om en bij de 30 000 artikelen, verspreid over 30 productlijnen en een netwerk van meer dan 4 800 erkende garagehouders wereldwijd (Italië, Brazilië, Spanje, Portugal, Griekenland, Polen, Turkije, Argentinië, Uruguay, Paraguay, België, Kroatië, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Marokko, Israël, Malta, Hongarije, Bulgarije, Macedonië, Kosovo, Servië, Slovenië, Oekraïne).
 
Magneti Marelli Aftermarket zoekt, selecteert en verdeelt kwaliteitsvolle originele of gelijkwaardige* wisselstukken en garandeert de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de geleverde producten.
 
Het bedrijf verdeelt de volgende merken: Magneti Marelli, Veglia Borletti, Spica, Bradi, Siem, Axo Scintex, Vitaloni, Lodge, Weber, NGK NTK, Savara, Cofap, Seima, Yorka, Borletti Climatizzazione, Route Planner, Jaeger, Solex, Descam, Carello, Automotive Lighting, Cromodora, Golden Lodge, Denso.
 
Het biedt zijn klanten originele of gelijkwaardige* wisselstukken in de volgende segmenten: Elektriciteit en Elektronica, Mechanica, Carrosserie.
 
Magneti Marelli Aftermarket geeft ook opleidingen en leidt automonteurs op om de diagnosesystemen te leren gebruiken.

 
* (in de zin van Richtlijn EG 1400/02 of BER)
Checkstar Netwerk
Garages

Dealers